X

Edi Rama ndërton opozitën e re, debat mes analistëve – “Të paekspozuarit” – 7 mars, 2019

More in VIDEO
Ndërkombëtarët dhe radikalizimi i opozitës, debat mes Kryemadhit dhe analistëve – Të Paekspozuarit(28.02.2019)

Close