X

Ndërkombëtarët dhe radikalizimi i opozitës, debat mes Kryemadhit dhe analistëve – Të Paekspozuarit(28.02.2019)

More in VIDEO
Opozita, tani jashtë sistemit. Debat i fortë mes analistëve – Të Pakspozuarit (21.02.2019)

Close