X

FOTOLAJM/ Studentët me Dekanen ngelëse, ironi Ramës

Studentët e Fakultetit të Infermierisë që tashmë kanë një dekane me diplomë 6.2 mesataren, me staf familjar të rektorit e që vetëshpërblehen me 17 milionë paga vjetore, kanë ironizuar keq kryeministrin Edi Rama pas fyerjes që ai u beri dje studentëve.

Por, kjo fyerje ka nxitur protestuesit që të kërkojnë edhe diplomat dhe doktoraturat e dekanëve dhe rektorëve të tyre.

More in AKTUALITET, LAJME
Kërkesa e re/ Dekanët të bëjnë publike diplomat dhe doktoraturat

Situata e arsimit në Shqipëri duket e rëndë. Kjo doli në pah pas protestave që kanë nisur studentët kundër qeverisë...

Close