X

Kylie Jenner, më e pasura në Forbes

Forbes ka publikuar ditën e sotme listën e plotë të grave më të pasura në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Një nga pjesëtaret e kësaj liste ishte edhe modelja dhe sipërmarrësja e familjes Kardashian-Jenner, Kylie, e cila u pozicionua në vend të 27-të. Kylie raportohet të ketë një pasuri pre 900 milion dollarësh, të cilët vijnë nga kompania e saj, Kylie Cosmetics. KC nuk ka një filial, kapital apo punonjës ama zotëron një pasuri prej 800 milion dollarësh dhe 100% të aksioneve i përkasin vetëm Kylie, e cila është edhe më e reja që shfaqet në një renditje të tillë. Në listën e Top10 më të pasurave renditen edhe emra si Oprah Winfrey, Judy Love, Doris Fisher, Elaine Wynn apo Lynda Resnick.

More in Magazine
Kosto deri në 500 milionë dollarë, njihuni me jahtet më luksozë në botë dhe pronarët e pasur të tyre

Njerëz të pasur, të cilët forcën e parasë e tregojnë edhe në det. Princ i Arabisë, Kryeministri i Katarit apo edhe...

Close