Milioner me borxhe, 150 milionë dollarë shpenzime të çuditshme

Aktori 54-vjeçar e ka ushqyer këtë reputacion duke grumbulluar një koleksion me blerje të çuditshme që kanë zbrazur llogarinë e tij bankare.

Pjesa më e madhe e pasurisë së fituesit të Oskarit shkoi për të blerë shtëpi të shtrenjta në të gjithë botën.

Në një moment, Cage zotëronte 15 shtëpi që përfshinin një shtëpi prej 25 milionë dollarësh ujore në Newport Beach të Kalifornisë, një pasuri 15.7 milionë dollarë në Newport.

Por këto nuk i afrohen aspak blerjeve të çuditshme të Cage që fillojnë nga kokat e dinozaurve tek kokat në vazo e duke përfunduar tek koleksionet e shtrenjta revistash, apo varrin e parapaguar.

Por së fundmi ai ka pasur probleme ekonomike që kanë ardhur si pasojë e investimeve të gabuara, si edhe ka humbur një pjesë të mirë të pasurive të të tij të paluajtshme.

Por ky nuk është telashi i vetëm për Cage, ai rezulton se ka ende 6.5 milionë dollarë taksa pa paguar.

Të ngjashme

More in Magazine
Pse të rinjtë shqiptarë po kërkojnë çdo ditë e më shumë Dubain? Ja profesionet e kërkuara dhe pagat

Kryeqendrat e lindjes së mesme, Dubai dhe Abu Dabi janë kthyer në një atraksion për të rinjtë shqiptar. Nëpërmjet agjencive...

Close