Si t’i pastroni këpucët e kamoshit në vetëm 2 min

Së fundmi këpucët e kamoshit janë mjaft “in”, por duhet ti ruani ato pasi po u bënë pis vështirë të pastrohen. Të gjithë vrasin mendjen se si mund të pastrohen pa lënë shenja të tjera. Edhe pse duket e pamundur ne tashmë mund tu japim një zgjidhje.

Për të pastruar këpucët e kamoshit ju duhen vetëm dy përbërës që ju ndodhen në shtëpi: bukë dhe uthull të bardhë.

Sigurohuni që buka të jetë e ndenjur dhe e fortë. Hidhni në të pak uthull të bardhë dhe fshini butësisht sipërfaqen e këpucës. Përsëriteni këtë disa herë derisa këpucët e kamoshit të jenë sërish të pastra.

Array
(
  [ids] => 79859,79858,79857
  [src] => Array
    (
    )

)

Të ngjashme

More in Magazine
Cilët janë personat e njohur që janë ndarë për t’u ri-martuar?

“Bashkë, derisa vdekja të na ndajë”, është thënia e njohur që shoqëron çdo kurorëzim të dashurisë me martesë. E kur...

Close