Një bel të hollë si të modeleve? 7 këshilla mode që i’u bëjnë të pa rezistueshme

Thuhet se për të pasur një bel të hollë është e nevojshme të ndiqni një program ushtrimesh specifike dhe një dietë ushqimore të hekurt.

Por megjithatë edhe moda mund t’iu vij në ndihmë duke mundësuar një bel të hollë sipas veshjeve që preferoni të vishni. Ja disa këshilla të cilat ju ndihmojnë që me anë të veshjeve të keni një bel më të hollë.

Array
(
  [ids] => 80056,80058,80059,80060,80062,80061,80063
  [src] => Array
    (
    )

)

Të ngjashme

More in Magazine
Bibla apo Kurani? Ja cili tekst fetar përmban më shumë dhunë…

Një analizë për të kuptuar se cili prej librave të shenjtë ka përmbajtje më të dhunshme, ka dalë në përfundimin...

Close