Hidhet shorti për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (emrat)

 

Ditën e sotme është hedhur shorti për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi.

Nga shorti për anëtarët e  propozuar nga Gjykata Kushtetuese u zgjodhën:

  • Besnik Imeraj
  • Altina Xhoxhaj

Anëtare zëvendësuese: Vitore Tusha

Nga shorti për anëtarët e propozuar nga Gjykata e Lartë, u zgjodhën:

  • Artan Broci

Anëtar zëvendësues: Shkëlzen Sejdini

Nga shorti për anëtarët e propozuar nga Prokuroria e Përgjithshme u zgjodh:

  • Rovena Gashi

Nga shorti për anëtarët e propozuar nga zyra e prokurorëve pranë Gjykatave të Apelit u zgjodhën:

  • Gentian Tërnova
  • Fationa Memcaj

Nga shorti për anëtarët e propozuar nga Gjykatat e Apelit u zgjodhën:

  • Enton Dhimitri 
  • Fatos Qato

Nga shorti për anëtarët e propozuar nga Gjykatat Administrative u zgjodh:

  • Ahmet Jangulli
  • Anëtar zëvendësues nga propozimet e Gjykatave të Apelit dhe Gjykatave Administrative – Sotiraq Lubonja (i përbashkët)

/TPZ.AL/

More in AKTUALITET, LAJME
Hedhja e shortit për KED, opozita: Keni minuar procesin, e keni zvarritur qëllimisht

Kuvendi ashtu sikundër kishte lajmëruar një ditë më parë përmes një deklarate, zgjedh sot, anëtarët e KED, institucion i cili...

Close