X

ANALIZË

Nga Sebastian Seibt

Rruga e Re e Mëndafshit: A do të jetë Italia një “Kalë Trojë” i Kinës në Evropë?

Nga Sebastian Seibt Për tronditjen e disave, Italia do të bëhet zyrtarisht vendi i pare i G7-ës, që do të mbështesë programin e diskutueshëm infrastrukturor 1 trilionë dollarësh të Brezit dhe Rrugës të Kinës, teksa udhëheqësi kinez Xi Jinping vizitoi të premten Romën. A kanë Xhuzepe Konte dhe Marko Polo, më shumë të përbashkëta se sa mund ta prisnit? Dy.

WEB TV

WEB TV